פשטידות

באדיבות המנחה מיכל ויינברג

סה"כ 6 מנות

כל מנה = 2 מנות ירק, 1 מנת שומן ו 1 מנת חלבון חלבי

החומרים:

7 קישואים בינוניים כאלה שאין בהם הרבה נוזלים מגוררים דק וסחוטים מהנוזלים היטב 

2 בצלים גדולים קצוצים דק

1 כפית שמן זית

2 שיני שום כתושות

אגוז מוסקט

מלח, פלפל

4 ביצים גדולות

2 כפות קמח מלא

2 כפות שיבולת שועל שלמה (לא אינסטנט)

50 גר גרעיני חמניות קלופים טבעיים

ההכנה:

לטגן את הבצלים עם כפית שמן הזית.  

להוסיף שני שיני השום הכתושות, אגוז המוסקט, המחל והפלפל. 

להוסיף לקישואים המגוררים.

להוסיף את הביצים, הקמח, שיבולת השועל וגרעיני החמניה

לאפות בתבנית פיירקס בינונית.

אפשר לפזר מעל לפני האפיה מעט גרעיני חמניה  ומלח

לאפות ב180-200 מעלות כחצי שע